Hoe onze praktijken omgaan met het coronavirus

We vinden het heel fijn om jullie weer live te kunnen ontvangen!

De praktijken van Neeltje Swarte en Jolanda Zoet zijn weer gestart. We werken volgens  het protocol en stroomschema zoals dat is opgesteld  vanweg het coronavirus door het RIVM en de beroepsvereniging VVOCM. Dit omdat het coronavirus wel op zijn retour is maar we toch echt mee willen helpen te voorkomen dat er een tweede golf komt. Lees het onderstaande schema daarom goed door en kijk wat voor jou van toepassing is. Twijfel je bel dan voor overleg.

Het beeldbellen gebeurt va een beveiligde videodienst.(consult op afstand). Door onderstaand schema te volgen kun je besluiten om een afspraak te maken in de praktijk danwel via een videolconsult. Hiervoor is een laptop, pc of I-pad nodig met werkende camera en geluid. 


Inmiddels hebben we een aantal maatregelen genomen om meer ruimte te creëren.

-We proberen zoveel mogelijk op tijd te werken, 30 min per behandeling, Wil je daar zelf ook een actieve bijdrage in leveren? Dan voorkomen we dat er meerdere mensen in de wachtkamer moeten zitten of in dezelfde ruimte moeten zijn. Wij plannen hiervoor ook wat meer ruimte tussen de consulten in. We gebruiken deze tijd om alles weer te desinfecteren en te luchten.
- Neem je eigen tijdschriftje mee zodat niet iedereen aan hetzelfde boekje hoeft te zitten.

- We nemen alle voorzorgsmaatregelen met handen wassen en ontsmetten, We gebruiken mondkapjes (en indien nodig een face-shield bij een afstand minder dan 1,5 meter)

- U kunt binnen uw handen ontsmetten of wassen.

- Bij hoesten, niezen, koorts, Corona-achtige klachten wordt u verzocht de afspraak af te zeggen en thuis te blijven. Dit geldt ook als er mensen in uw directe omgeving zijn met corona-achtige klachten of als u recent met iemand in aanraking bent geweest die corona blijkt te hebben. We kunnen de afspraak dan omzetten in een videoconsult

- Wilt u zoveel mogelijk thuis gebruik maken van het toilet.

Mocht je desondanks toch liever een video consult willen inplannen dan weten we dat graag uiterlijk een dag van tevoren. We sturen dan een linkje met inlogcode.
We zijn blij jullie weer te kunnen ontmoeten
De groepslessen Mindfulnesstrainingen, compassietrainingen, zwanger-fit zijn nog niet opgestart.
Blijf gezond,
Neeltje Swarte en Jolanda Zoet